5 februari 2010

workshop chocolade bonbons maken

Wat is er nu leuker om als "Crea Bea" voor je verjaardag een workshop te krijgen!!!





Natuurlijk offer ik me dan op om mee te gaan Hihihi


Dit zijn de Cacao noten van groot naar verwerking, waar cacao van gemaakt wordt.



In deze machine wordt het tot vloeibaren chocolade gemaakt.




Dit zijn de ingrediënten waar het mee moet gebeuren :-)
Marsepein en een aantal blokjes vulling met verschillende smaken.



Hier het resultaat van het uit prikken van de marsepein met verschillende vormpjes.




De chocolade gaat van uit de machine in verschillende warmte pannen.
Witte chocolade, melk/pure chocolade, rood en gele chocolade waren ook van de partij.



Hier zie je een marsepeinen hartje verdwijnen in de rode chocolade.
Je schept er wat rode chocolade over heen en haalt hem er dan uit met een vorkje.
Strijk de onder kant af aan de pan en.....



Voila daar heb je een bonbon !!!
Nu nog pimpen met een spuitzak met chocolade of met snoepjes.



En klaar is je bonbon om opgegeten te worden.
Maar nee je mag ze eerst in een leuk doosje doen, is ook beter voor de lijn hihi




Er waren SUPER veel leuke spulletjes om je doosje leuk op te pimpen.




Dit zijn onze leuke doosjes geworden.
Met Heerlijke bonbons er in :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen